Hotel Creta Maris, HersonissosLuksuzni kompleks hotela je kombinacija egejske arhitekture i vrhunskog luksuza udaljenog 24km od Herakliona. Nedaleko od Hersonisosa prostire se dugački zaliv predivnih peščanih plaža i kristalno čistog mora gde je smeštem ovaj hotel.

Sobe: Od 547 soba, 177 je bungalovskog tipa, ostalo su junior apartmani, apartmani u bungalovima, sobe u glavnoj zgradi ili spojene sobe. U hotelu postoje sobe za hendikepirane osobe. Sobe imaju SATV, klimu, mini-bar, fen, direktnu telefonsku liniju, sef, kamin, radio, balkon ili terasu. U kupatilima su kade ili tuš kabine. Postoje i sobe specijalno rezervisane za putnike koji kasno odlaze. Room servis je na raspolaganju 24 h kao i servis za pranje veša.

Hotelski sadržaj: Ovaj kompleks ima 4 restorana, American bife za doručak, bife za ručak, deo za dijabetičare, 6 barova za osveženje, prvu pomoć, doktora, menjačnicu, parking, crkvu, umetničku galeriju, frizera, rent-a-car službu, fotografsku radnju, cvećaru i različite prodavnice i mini markete.

Sport i zabava: Pored dugačke peščane plaže, hotel ima i 2 velika bazena kao i 2 dečija bazena. Na plaži možete rentirati opremu za jedrenje na dasci, skutere, pedaline, kanue i opremu za ronjenje. Teniski tereni [osvetljeni], stoni tenis, mini golf, kuglana, mini fudbal, bilijar i odbojka na plaži, mountain bicikli su vidovi zabave kojima se možete baviti u ovom hotelu. Gosti se mogu opustiti uz različite vidove masaže zatim u spa centru gde se nalaze sauna, Jacuzzi, parna kupatila i aqua gym. Najmlađi se mogu kupati u svoja dva bazena ili boraviti u obdaništu, dečijem klubu, igralištu, sa animatorima ili na časovima tenisa ili skijanja na vodi kao i u dečijem aqua parku. Postoji mogućnost rezervisanja krevetaca za decu ili stolica kao i unajmljivanje baby sitting službe za roditelje sa malom decom. Za večernji izlazak tu je otvoreni bioskop ili teatar gde se organizuju show programi, tematske večeri, a za one koji vole da plešu tu je diskoteka.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz