Loading...

Hotel Kyknos Beach, HersonissosOkružen zelenilom, smešten između mesta Malije i Stalisa, ovaj hotel udaljen je samo 200m od jedne od najlepših plaža na Kritu i 8km od centra Hersonisosa. Hotelski kapacitet: hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 manjih objekata sa bungalovima ukupnog kapaciteta od 135 soba.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, satelitski TV - radio, klimu, fen za kosu, telefon, mini frižider i sef. Porodične sobe pored standardnog sadržaja imaju dve odvojene sobe sa velikim kupatilom.

Hotelski sadržaj: U glavnoj zgradi se pored restorane koji obroke služi na bazi nalaze recepcija, dnevni boravak sa terasom koja gleda na bazen i glavni bar, zatim internet, mini market, rent-a car i snack bar na bazenu. Roditeljima sa malom decom na usluzi je baby-sitting servis.

Sport i zabava: hotel svojim gostima pruža veliki broj mogućnosti za razonodu i rekreaciju kao što su dva bazena za odrasle i jedan dečiji sa toboganima, zatim bilijar, stoni tenis, mini golf i dva terena za tenis. Na baru kod bazena gosti se mogu zabaviti različitim programima kao što su kulturne večeri sa folkolorom, razne zabave i predstave mađioničara u kojima učestvuju i sami gosti. Najmlađi posetioci pored svog bazena imaju i dečije igralište.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz