Sea Side Beach Resort, Hersonissos


Ovaj hotelski kompleks se nalazi na 22km od aerodroma Heraklion na predivnoj peščanoj plaži i 3km od mesta Agia Pelagia. Sobe: hotel je kapaciteta od 190 najmodernije opremljenih soba sa balkonom ili terasom i sve sobe imaju pogled ka moru. Svaka soba je klimatizovana, sa direktnom telefonskom linijom, SATV, sefom, radiom, mini-barom, fenom za kosu i kupatilom.

Hotelski sadžaj: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran sa predivnom terasom i pogledom na more u kome se obroci služe na bazi švedskog stola. U restoranu je je i mini bufe za najmlađe posetioce. U hotelskom lobiju se nalazi bar sa izlazom na terasu i velikom tv salom. Preko dana možete se opustiti uz piće sa nekoliko barova kao i snack baru pored bazena. U večernjim satima je organizovan i animacioni program u otvorenom amfiteatru a posle toga možete da idete i do hotelske diskoteke.

Sport i zabava: hotel raspolaže sa dva spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom kao i bazenom za decu pored kojeg je i mini klub. Možete uživati i igrajući tenis, košarku, fudbal ili odbojku na plaži. Od sportova tu su još stoni tenis, bilijar, pikado. Preko dana možete se opustiti i u Spa centru koji vam nudi sve vrste masaža, saunu i Jacuzzi kao i fitnes centar sa najsavremenijom opremom za vežbanje. Na peščanoj plaži gostima je omogućeno korišćenje ležaljki i suncobrana kao i mogućnost bavljenja raznim sporovima na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz