Loading...

Silva Maris, HersonissosOvaj prelep hotelski kompleks nalazi se 27km od Herakliona i isto toliko je udaljen od aerodroma. Nalazi se na peščanoj plaži, izgrađen je u Kritskom stilu sa kamenim zidićima i malim trgovima u bujnoj vegetaciji koja je uređena sa pažnjom i ljubavlju kako biste mogli shvatiti pravo značenje reci " gostoljubivost" - koju će vam ljubazno osoblje ovog hotela svakako pružiti.

Sobe: Od 312 soba - 131 su bungalovi sa pogledom na - more, delimičnim pogledom na more ili bazen, što se tiče soba - mogućnost pogleda je ista kao i u bungalovima. Ukoliko vam treba veća sobe hotel ima i porodične kao i povezane sobe za višečlane porodice. Sve sobe imaju SATV, klimu, mini-bar, fen, direktnu telefonsku liniju, radio, balkon ili terasu. U kupatilima su kade ili tuš kabine. U hotelu postoje i sobe za nepušače kao i za osobe sa hendikepom.

Hotelski sadržaj: Ovaj kompleks ima 2 restorana, American bife za doručak, deo za dijabetičare, 3 bara za osveženje, prvu pomoć, doktora, rent-a-car službu, fotografsku radnju, cvećaru i različite prodavnice i mini markete. Sefovi se mogu iznajmiti na recepciji.

Sport i zabava: Pored prelepe privatne plaže, hotel ima i 2 velika bazena kao i dečiji bazen. Na plaži se nalazi centar za vodene sportove gde možete - unajmiti pedalinu ili kanu. Teniski teren, stoni tenis, bilijar i odbojka na plaži su vidovi zabave kojima se možete baviti u ovom hotelu, a ako se umorite od fizičkih aktivnosti opustite se uz različite vidove masaže koje su vam na raspolaganju. Najmlađi se mogu kupati u svoja dva bazena ili boraviti u obdaništu, dečijem klubu, igralištu, sa animatorima ili na časovima tenisa kao i u dečijem akvaparku. Postoji mogućnost rezervisanja krevetaca za decu ili stolica kao i unajmljivanje baby sitting službe za roditelje sa malom decom.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz