Stella Village, HersonissosHotel je 20km udaljen od aerodroma, nalazi se na samo 4km istočno od Herakliona, u prelepom primorskom mestu Analipsis. Knososova palata - kao znamenitost koju bi trebalo posetiti, udaljena je 25km od hotela.

Sobe: U hotelu postoji 190 soba koje su smeštene na dva sprata u prelepom zelenom parku. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, radio, satelitsku TV, mini-bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: Na peščanoj, plaži ovaj hotel je idealan izbor za porodični odmor. U glavnom hotelskom restoranu služe se obroci na bazi švedskog stola, dok se u taverni mogu probati lokalne specijalitete. Ako tražite osveženje možete ga naći u baru na bazenu ili snack baru.

Sport i zabava: hotel ima 3 otvorena bazena sa toboganima [mini akva park], teniski [osvetljen], odbojkaški i košarkaski teren. Fitnes sala, teren za mini fudbal, pikado, sto za stoni tenis i bilijar su vam na raspolaganju ako želite da prekratite slobodno vreme. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži. U amfiteatru se organizuju različite vrste predstava u večernjim časovima - muzički i šou programi i drugi vidovi animacije.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz